Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna i ögonblicket


tiden försvann och vi blev toner,
som musiken spelar i en smekande vind




Fri vers av Roula O
Läst 441 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-04 11:00



Bookmark and Share


  Maria T
Så ljuvligt vackert
2011-04-08

  Suzy med punkterna
Så vackert bara
2011-04-05

  blaite
Aj så snyggt
2011-04-05

  Anna*
En underbar mening med djup som inte en hel roman skulle kunna gestalta ♥ Just att det lämnas öppet åt läsare att tolka in, tycker jag extra mycket om! Applåder
2011-04-05

  tom boreland
visst är det så...
2011-04-04

  Lars Hedlin
Fina ord.....
2011-04-04

    Max Poisé
Snyggt här!
2011-04-04

  filosofian
Det här var en otroligt vacker mening.
2011-04-04

  Eaglemountains VIP
många tankar vaknar när jag läser dessa rader som innehåller mycket ....
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O