Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen vi skapade tillsammans


mina händer söker
det fördolda under ytan,
men finner en bruten lilja
vars tid räknas baklänges

när tiden är kommen
skall du min kära vän,
tillåta dina sinnen känna
all blomdoft i melodin

tills vi en dag
återförenas
i den världen
vi skapade tillsammans




Fri vers av Roula O
Läst 601 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-22 22:00



Bookmark and Share


  Maria T
Sökande efter
melodin
2011-06-24

  Lars Hedlin
Underbart skrivet "GILLAR"
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O