Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dofterna samlas och berusar


med bara bröst
i eldens sken
speglas själens
ljuva sötma

dofterna samlas
och berusas
när du viskar
ömt de orden




Fri vers av Roula O
Läst 647 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-22 22:26



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Fantastiskt, fullkomligt. Så rikt på så få ord.
2011-06-25

  Anna*
Stilfullt och snyggt!
2011-06-25

  Maria T
Så stämningsfullt
Så vackert, berusande
2011-06-24

  tom boreland
glad midsommar.
2011-06-23

  Eaglemountains VIP
Så underbart vackert - som bara Du kan skriva ...
2011-06-23

  blaite
Snyggt.
2011-06-23

  Fredric
vackert... ord av tystnad...
en kärlekens ord...
2011-06-23

  queenia
precis så...
underbart det kan bli... :)
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O