Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Keramik

Jag vill skulptera mina tankar i keramik.
Stänga in solen i mitt rum.

Vill att du ska vara min vardag.
Låtsas att det alltid varit mitt liv.

Framkalla skratt och fågelkvitter.
Jag vill slå ut till en vit syrén.

Jag vill spridas som en vårdoft.
Flyta framåt, i varma känslovågor.

Simma bland kosmiska stjärnor.
Jag vill lysa som klarast.

Jag vill vara en kemisk substans.
Som finns i allt du rör.

Jag vill skulptera mina tankar i keramik.
Vill visa hur mitt hjärta ler i din närhet.




Fri vers av Katastrofal
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-06 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katastrofal
Katastrofal