Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöj dig med te och dagdrömmar

För att slippa krypa fram i livet
det var inte för att såra
det var för att få min spegelbild att le igen

Vädret påverkade mitt humör
för mycket
det blir värre mot slutet av året

Kan inte riskera att skrupna ihop
frasas sönder under kängor
bli täckt av kall snö

Det är ologiskt
att göra så mot sig själv
låta vindar blåsa ut mitt ljus
gång på gång

Jag orkar inte
är inte en jävla vitsippa
vill finnas året om
för alltid




Fri vers av Katastrofal
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-12 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katastrofal
Katastrofal