Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H2O

Det känns som bräckt vatten
för vi studsar alldeles för högt
torra läppar söker orden
strupen hittar bara vakum

Tafatta steg mot det som kallas lycka
med handen knuten mot trygghet
men nickar likgiltigt mot doften morgondag
låser in nuet i kassaskåp

Dragningskraften sitter i fingret
steget mot beslutsamhet
centimeter från en tvåsamhet
löv som ryser av välbehag

Salt och sött
smaken av annan hud
jag bräckte dig och du bräckte mig


vi blev en enda stor pöl




Fri vers av Katastrofal
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-20 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katastrofal
Katastrofal