Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de bästa av världar

Välkommen in!

Här står morder jord i lack och nitar
samtalar odlingstips med döden

Här finns solmogen kalvfilé
här finns omogna människor från Debatt

Här luktar havet nybakad paj
det lockar flygande tvättbjörnar

Här finns ingen tid, bara lugnet
Här gömmer jag mig från panikångest och tidiga morgonar

Här finns inga regler, bara möjligheter
barnen åker rutschkana på regnbågen

Här vill jag bo när jag blir pensionär.




Bunden vers av Katastrofal
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-06 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katastrofal
Katastrofal