Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens strålar värmer den som vågar

Jag är generös




Ger dig mina tårar






Du är oförmögen att känna







Fri vers av Katastrofal
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-20 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katastrofal
Katastrofal