Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gunnar greppar Hilén


Kom å bo ! en dikt





Nå Hilén, hur ska vi ha det
blir det vi eller ska vi fortsätta
tömma varandras postlådor ?

Absolut !

Vilketdera ?

Ja det där du sa alltså.

Och det var ?

Jaaa...hjälpa till och så där
med posten.

Posten ? Va fan snackar ni om ?

Ni ?

Ni herr Hilén för helvete.

Inte behöver du nia mig eller
talar du med flera nu eller...???

Ska vi knulla ?

Jaså jaha, är det det du undrar över ?

Nej ! Jag talar i bilder.

I sanning en vacker bild !

Vilken då ?

Ja du och jag alltså.

Så det blir vi då ?

Vilka vi ?




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-04 20:00



Bookmark and Share


  Serapis VIP
Den har bra flyt, vilket är en grundförutsättning. Men visst, det är lite smått deliriska mönster; och jag kan känna igen den där sortens diskussioner: fast jag har dem oftast över disken, snarare än posten.
2011-04-04

    Max Poisé
Självklar personlighetsklyveri fsom får de mest inbitne humorbefriade själ att välltra sig i garv!
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP