Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Väntan.

Nu ligger jag här,
jag ligger i min säng,
ligger och väntar.

Jag väntar på dig,
men jag väntar förgäves.

Jag vet att du inte kommer,
du kommer inte dyka upp.

Du sa,
du lovade att du skulle komma,
men det löftet höll inte länge.

Det är jobbigt och tungt att känna besvikelse.

Du vet att jag blir sårad,
men då förstår jag inte,
varför du då sårar mig?

När du som mest behövs så finns du inte.

Det är inte alltid ditt fel,
men du kan påverka det också.

Du kan i alla fall höra av dig.

Kommer ligga hela natten och vänta på dig,
i min tomma säng.




Fri vers av elinwinberg
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-04-04 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinwinberg