Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naknare än så kan jag ej vara

 

 

dagens ännu silverspindel

spann trådar

pensel

mjuk

målade

 

i kvällssolögas glödkol

dansar jag stigar aldrig vandrade

av pensel

mjuk

målade

 

lade mig i vilohöljes

granrisbädd

 

svarta svanvingars sveper

gråskimrande ur molnsvanar

vita seglar de guldpärlade

 

väckes av en lätt smekning

trodde dig stå vid min bädd

drömmen var det vilken smekte mina ögon

 

hav förbarmande över mina drömmar

 

kasta mig icke till

kloreven

 

 

mina nakna ben

nu vitnade ligga i ökensanden

naknare än så kan jag icke bli

 

älskade

 

då dina sånger tystnat

lyss då till vinden vilken spelar mig

sjunger min bröstkällas stämma till dig

 

 

då du fryser i ökennatten

sätt dig vid min hjärtglöd

 

och då du passerar ökenstädernas övergivna

skall jag svalka dina ögon med soltonens harmoni

med soprandroppars klara färger

 

älskade

 

då dina sånger tystnat

lyss då till vinden vilken spelar mig

sjunger min bröstkällas stämma till dig

 

lyfter dina fötter ur

brännheta splitterglasprismors oäkta

giver dig vingar flyga in i oasens

hennasmyckade händer

 

älskade

 

hör då hur jag sjunger er kärleks lov

 

naknare än så

 

kan jag

ej

vara




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 304 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-04-04 22:59



Bookmark and Share


  Zelogath
Mycket sensuellt
Och man känner denna lätta, flygande känsla
Varje gång du delar med dig av dina ord
Som en dröm som vi alla är inbjudna till
Man får chansen att flyta med
Och glömma verkligheten ett tag
Dina ord är starka
Och du använder dem på precis rätt sätt
2011-04-05

  Linda CH VIP
Dina unika sammansättningar av ord är oemotståndliga. Rena poesin!
2011-04-05

  Ex¤animo
naken och hjärtans sann
2011-04-05

  M.A.J.R
Berörande starkt och vacker
2011-04-05

    ej medlem längre
Ja, du målar verkligen en fantastisk bild!
2011-04-05

    Aliah
Så målande vacker! Ett konstverk som borde tonsättas!
2011-04-04

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket känslig vacker kärleksdikt
2011-04-04

  Ninananonia VIP
Vacker!
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser