Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördomar

jag är galen, så jag har ADHD
jag är smal, så jag har en ätstörning
jag är tjock, så jag är lat
jag har cancer, så därför är jag konstig
jag är blond, så därför är jag en hora
jag är intelligent, därför också en tönt
jag är sjuk, så därför är det synd om mig
jag är rädd för män, så jag har blivit våldtagen
jag gillar inte telefoner, så jag är paranoid
jag fotar mig själv, därför är jag egoistisk
jag har en katt, så jag är väldigt ensam
jag skriver hela tiden, därför är jag stum
jag skär mig, så jag är emo
jag gillar poesi, därför är jag intellektuell
jag ogillar fördomar, därför skrev jag en dikt.




Fri vers av En anledning
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-04 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En anledning
En anledning