Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skvaller.



Agneta Svensson,
liksom mänskopremierad;
socionomexamen :With a guilty conscience:;
passérkort till tompratets fulhet;
gör tio ton av viktlösa tankedun,
dricker dåligt kaffe,
beväpnad med miner

Nu står hon där
och föder upp ord i korridoren;
som vår stumma dront,
obesvärat tuggande och sväljande,
ögat letar landningsplatta




Fri vers av Botox
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-05 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Botox