Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kör...couer...kär



alla människor
varendaste en jag mött
har haft ett hjärta

den som visat det
har jag tyckt om




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-05 09:28



Bookmark and Share


  Minkki VIP
givande, tack!
2011-04-05

  filosofian
Vad fint.
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP