Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vik hädan satan !





du tog mina föräldrar
det förlåter jag

men du stal ock min bror
min syster
min hand
mitt jobb
och min glädje

du kan dra åt helvete

låta mig vara i fred !




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-05 09:58



Bookmark and Share


  Zelogath
Starka känslor
Är du arg på en högre makt
Utom din kontroll?
Jag hoppas att du åter kan andas lugn en dag
Kanske inte glömma men
Förlåta
Applåd för dina känslor min vän
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP