Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptäckten! -varför mor?

När ägget skärs i klyfta
får det mackan att lyfta
ty skivat vanligast är
och pålägget äts då under stora besvär
att ingen för mig tidigare detta låtit dryfta!




Fri vers av Aaxel
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-04-05 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel