Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

83.

min stjärnhimmel är helt tom.
jag har önskat slut på varenda stjärna
för att jag saknar dig så

molnen på himlen
ser alla ut som dig
på vädret förstod de inte
varför de gjorde det
de frågade aldrig mig

jag krockar med virvelvindar
varje dag älskling
stora tankar om dig
och små
alla virvlar in i mig,
omkring
och
de utfärdar allvarligare varningar
på radion varje dag

jag vet inte vart stjärnorna tar vägen
efter att man önskat dem
men jag vet
att det var bättre
när alla stjärnorna var kvar på himlen
och du stod brevid mig
och räknade dem.




Fri vers av Amansa
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-05 13:12



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Innerlig och fin!
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Amansa
Amansa