Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar som

Jag bär omkring på min stjärnbild
och väntar som
ett sovande hav
på att dina vingar
kommer och flyger mig.




Fri vers (Fri form) av Amansa
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-12 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amansa
Amansa