Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så går jag hem

Så går jag hem
med din värme i mitt bröst
på min hals
och mina händer

När jag pratar
är det med munnen du kysst
med tungan
du smekt med din
och smaken av längtan
vilja
styrka
dröjer kvar

Jag ser mig omkring
med ögon du
fäst din blick i
Mina öron hör bara din röst

Min hud
bär spår av dina händer
Nu, när jag går vidare hem.

Rör mig igen,
imorgon,
-jag går sönder oavsett-




Fri vers (Fri form) av Amansa
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-22 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amansa
Amansa