Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger

Regnbåge över mitt hem.
Välver sig i ösregnet
när solen lyser
min rygg.

Dropparna faller tungt
med ett mörkt muller
för varje nedslag.
En gardin
i tre dimensioner
skuggar
mig.

Men vad gör regnet?
Vad gör molnen
i mitt bröst
och att världen blivit
genomsyrat grå?

Ingenting.

Jag kan se alla färger i världen.




Fri vers (Fri form) av Amansa
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-03 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amansa
Amansa