Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om de vågat så kunde de ha sagt det fast de sa´det aldrig..........


"Citationes !"


"Att omskriva sanningen är en dygd,speciellt då den obildade massan tror att det är fakta !" (Fredrik Reinfeldt)


"Jag är inte girig, men mitt badkar får gärna fyllas med guldmynt !" (Carl Bildt)


"Jag skulle inte sälja min morsa för pengar, men om jag fick en Ferrari för ´na skulle jag slå till !" ( Nicholas Szarkozy)


"Om någon står i vägen för min framgång så är han dödens, men jag håller inte i mordvapnet !" ( Muammar Ghaddaffi)


"Jag föraktar inte demokratin , men hur skulle det se ut om halvanalfabeter skulle läsa upp kungörelserna ?" ( Khameini , Stormulla av Iran)


"Demokratin är föråldrad, teknokratin är framtiden !" ( "Wall Street-slogan")


"Min hud är brun ,men mitt sinne mörkblått !" (Barack O´Bama)


"Jag vill inte föra krig, men vapen och ammunition är bra exportvaror !" (Barack O´Bama)



-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-05 20:49



Bookmark and Share


  aol
verkligen en skrift med bitande humor
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska