Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luojani anna minulle aikaa



Luojani odota vielä vähän aikaa
ennenkuin herätät
luonnon talvihorroksesta

Herätä aistini että kuulisin lintujen laulun
haistaisin kevään tuoksut
huomaisin kukkien väriloiston

Luojani anna kevätsateen
huuhdella ja virvoittaa
sieluni puhtaaksi

Kuivaa kyyneleeni
lempeällä kevät tuulella
puhalla haavoihin jotka kirvelee

Ennenkuin avaat koivujen silmut
valkovuokkojen nuput
linnunpoikasten nälkäiset suut




Fri vers av maija tuori
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-06 10:51



Bookmark and Share


    Gunnel Pöntinen
Kaunis!
En osaa kirjoitaa niin kaunisti suomeksi!
Suomen kieli on minulle kauniimpi ko ruotsi!
Gunnel P
2011-05-19

  walborg
Kauniit sanat!
2011-05-08

  arja savela
Textissä on myös surua ettet ehdi suruiltasi kokea kevään kauneutta. Ymmärrän sen nyt!
Tröstekram ystäväni
2011-04-10

  arja savela
Fint skrivet, vacker melodi i texten!
2011-04-06

  walborg
Njuter av denna vackra finska i dikten och av innehållet. Varmt tack!
2011-04-06

  Eaglemountains VIP
Herra antaa sinulle aikaa ja vastauksia kysymyksiin

Hän odottaa ja Hän siunaa teitä
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori