Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar hos en blivande farmor




I väntans tid

 

Nyss var du ensam
men snart blir ni tvÅ
tankarna snurrar
undrar hur det skall gå

Vad kommer hända
när du blir stor
vad kommer du göra
var kommer du bo

Hur kommer du bli
likadan som jag
frågan lämnar vi öppen
så får tiden ge svar

Vad jag längtar....




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-06 14:31



Bookmark and Share


  berxper
Förstår det!! SPÄNNANDE!
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP