Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och däri

 

 

jag är i

och däri andas jag




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-06 14:51



Bookmark and Share


  MoonCalled
Bilden är så otroligt vacker :D
2011-04-07

    lärjunge
i

närmast
2011-04-07

  Ninananonia VIP
:) :)
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser