Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bevisat att hon är där!

Hon har visat att hon alltid är där
bevisat att hon är en riktig vän
förlåt emmy för alla gånger jag tvivlat
nu vet jag att du verkligen älskar mig som vän...
och bryr dig
jag bryr mig om dig också
för du är viktig för mig




Fri vers av dulores
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-12-20 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores