Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjælp mig

Du ville ikke tale med mig.

Du var tabt i en verden,
som jeg ikke forstod.

Du hadede mig
og fordi jeg elskede dig
blev jeg til mit eget had.

Tal til mig
sig at du elsker mig.

Så kan jeg leve videre med mig selv
i kærlighed.

NU!

Luciann




Fri vers av Luciann Khan
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-06 20:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intensiv i sin innerliga önskan om att ses, iaktagas, älskas..ett rop om uppmärksamhet. och respekt
2011-05-03

  Rosen VIP
stark text...
i en känslosam önskan om kärlekens bestående
2011-04-09

  Lars Hedlin
Djup och känslofull....
2011-04-08

  Algotezza VIP
Smukt - lys og mörke på den samme gang - som livet selv...
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Luciann Khan
Luciann Khan