Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vogtende Engel

Som i en drøm, kom hun
en vogtende engel
fra retfærdighedens himmelske domsal
hun kom med nåde.

I en aura af indsigt og visdom
stod hun i forbindelse med min sjæl.

Hun gav mig tryghed
i et forsejlet brev
med en opsigelse af det fejlagtige
som skulle koste min sjæl.

En fri sjæl
kan aldrig sælges
på grund af materielle ting
den har for høj værdi.


Jeg har hermed skrevet en opsigelse
i et forseglet brev
som gælder mit liv og fremtid.

Retfærdigheden i den himmelske domsal
har sat min sjæl fri
gennem at vise mig min egen opsigelse
til det som bandt mig fast
hæmmede livsglæden
stækkede mit livs poesis vinger.


Jeg flyver
fri som fuglen
ind i lyset og glæden.




Fri vers av Luciann Khan
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-02 16:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckra ord i livet!
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Luciann Khan
Luciann Khan