Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Til Månen

Livets solnedgang
fordybelsen venter
glæden sår frø
idet lyset daler mod mørket.

I månens skin en gryning.

Jordens blå time
længsel og forløsning
lykkens sæd
universums forening.

Månens lys, i den milde nat.

Livets solopgang
i den største måne.

Den gyldne aura
månens livskraft
i følelser på jorden.

Kære Måne, du er absolut kærlighed.




Fri vers av Luciann Khan
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-05 21:51



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Skönt stämningsfull och vacker hyllning till månen. Läsvärd!
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Luciann Khan
Luciann Khan