Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftkaravanen

I en vision så jeg en luftkaravane sejle over himmelen. Solskinnet lyftede den, det var tre luftballoner.

En gul blandet med stjernelys, måne- og solskin, en rosa fyldt med universel kærlighed og sidst dog ikke mindst den blå som bar sandhed i luftrummet.

Der er tre egenskaber som holder verden sammen: Det gode, det skønne og det sande.

Livets tråde er mange, der er tusindvis og i min vision fyldtes himmelen pludselig med tusindvis af balloner i alle mulige farver, med hver deres tråd. De kom af det som holder vores verden sammen. Hver og en luftballon havde en historie og var fyldt med noget godt, noget skønt og noget sandt. Jeg blev som et barn......rent lykkelig over at se og mærke alle de flotte luftballoner sejle afsted i luftrummet.

Jeg ville gerne følge med i en af dem, men når det ønske kom i mine tanker, forvandledes de til sæbebobler....og puf så var de allesammen borte! Jeg følte mig helt tung fordi jeg stod tilbage på samme sted.

Der kom en vind og der landede tre små sæbebobler i mine hænder......de kom fra et sted i det usynlige, jeg aner ikke hvorfra? Jeg blev let, jeg blev glad og følte mig som et barn igen..........for måske var der alligevel en luftkaravane med det gode, det skønne og det sande og tusindevis af andre i alle mulige farver. Måske var min vision sand og jeg fik et tegn om noget skønt og godt i luftrummet til jorden.

Det var godt at jeg ikke rejste med en af luftballonerne, for kun fra jorden kunne jeg se dem allesammen.





Fri vers av Luciann Khan
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-15 21:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra text ....
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Luciann Khan
Luciann Khan