Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset

Tænk dig et alt iet
et alt i den dybeste kærlighed.
Visdommens storhed
åndens længsel
mod det rene.

Bsgved hjertets dybe inderste
er ej glemsel, ej tomhed
ej intet.

Thi, i hjertets dyb er åndens frihed
i fortsat rejse mod fuldbyrdelse.

Som uberørt landskab
der årstiders skønhed mødes
i forenig og genkendelse.

Forstår afhængigheden af hinandens tid.

Fuglesangen bæres af dufte
ånden åbner sig i sandhed for altet
mod livets fortsættelse
mod større renere himmelstrøg.




Fri vers av Luciann Khan
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-17 21:25



Bookmark and Share


  Rosen VIP
så vackra tankar att gå in i...
mjuk följsam denna...
2012-12-18

  Lars Hedlin
Vacker dikt..tycker om ditt sätt att skriva här!
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Luciann Khan
Luciann Khan