Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigsskådeplats (2011)


Vårt hjärtas domäner
är inte så lätta att begränsa
vi drabbas och förleds
från tid till annan.

Det är inte det
att vi inte vill
utan mer av det motsatta
en önskan, att förlora oss.

Men vår oskuldsfulla tro
leder oss på vanskliga stigar
många gånger till en plats
där krig och svek härjar.




Fri vers av Järnkatten
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-06 21:10



Bookmark and Share


  Anna*
Så sant! Det är märkligt hur det är
2011-04-07

  lisa"puzzle"svensson
ja, igenkänningsfaktor här
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten