Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel (2011)


Hon kom norrifrån
den ängel jag åsyftar
hennes vingbredd var otroligt stor
hjärtat så mycket större.

Hon fick mig att vilja
älska som aldrig förr
hon fick mig att gråta
att utan minsta tvekan

lämna ut allt det som är jag.




Fri vers av Järnkatten
Läst 823 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2011-04-07 11:44



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ännu en så vacker och innerlig ordskatt från Dig.
Gråt - ety tårar är det heliga vatten som är det som vattnar min ros. <3
2015-07-03

  bittemi VIP
Vilken underbar ängel!
2012-04-20

  Ninananonia VIP
Vacker ängel...
2012-01-16

  Nordlys
En vacker text om kärlek.
2011-11-29

  La Magnólia VIP
En underbar kärleksförklaring ...
2011-10-13

  Jean-Michel Orblin
En sådan ängel skulle jag VILJA MÖTA.
FIN LITEN DIKT.
2011-09-19

    Birgersdotter VIP
så vackert
2011-07-30

    Birgersdotter VIP
så vackert
2011-07-30

    ej medlem längre
Ah....sååå skirt om det starkaste
2011-04-14

  Linda CH VIP
En otroligt mjuk och vacker text. Underbart att kunna lämna ut sig så till någon man älskar.
2011-04-08

  Junitvillingen
Helt fantastiskt poetat om hur vi människor kan göra intryck på varandra. Och det i sin tur kan öppna många nya dörrar - men viktigast: de öppnas inom oss själva!! Och det i sin tur kan medföra helt underbara förändringar! Applåder och vackraste bokmärket!
2011-04-08

  Carola Bouvin
Underbart!
2011-04-08

  Anna*
Så vackert =0)
2011-04-07

  stenhur VIP
En rak och härlig kärleksförklaring!
2011-04-07

    Yarissa VIP
Fin text!
2011-04-07

  mare VIP
Låter så fint
2011-04-07

  Jan Widströmer VIP
Bra början på lyckan att vara tillsammans
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten