Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att för människans egen identitet och andras är det nog bra med mer öppenhet... men vem lurar vi på resan?


Trångsynthet

Stundtals går vi omkring och bedrar oss själva

Trollen drar sig själva i svansen

Människomöten blir några millimeter långa

Det är bara inbillning om man tror man kan bli en älva...

Mellan ödmjukheten och ivrigheten

kan det bli alltför lite ytrymme

att delge till våra liv och utan

att för den delen i vår syn bli trånga

Vi önskar oftast få komma loss igen

och få in sannheten, så vi kan förstå livsdansen...




Fri vers av demonsson
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-07 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson