och ordet skapade materia

ur tanken sprungen

av känslan - 

från själ -

blir till handling

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ordet skapade materia

ur tanken sprungen

av känslan - 

från själ -

blir till handling




går igång på ord

 

- jag går igång på ord;

får former, färger, dofter, flöden, mönster

- lever på orden

 

ord ur mun

ord ur penna

ord ur etern

- min existenskanal

 

de ord

som väckte ordinsikten

födde svälten, torkan, ordbristen!

 

och du

tack speciellt

för mellanrummen

 




Fri vers av sol
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-12-20 16:13



Bookmark and Share


  Dan Linder
det här går jag i gång på. hyllning och gestaltad kärlek till det som driver oss.
2005-12-20

  Anders P VIP
du sätter ord på fenomenet.
2005-12-20

  Propella
Här fastnade jag.

Anledningen till det är att den för mig är dubbeltydig. Jag kan tolka in flera olika saker i den här - det är häftigt.

Ditt språk är, som jag tjatat om tidigare, ruggigt bra och jag faller hejdlöst för dina formuleringar.
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol