Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontrast

förvirringen har slagit sig fast
i benmärg

bröstkorgens bultande
och
pulsens ojämna taktslag leder

jag dansar efter din pipa

du får mig att tappa fotfästet
och
jag står stadigare än någonsin

du ger mig kyla
jag fylls med vågor av varmt

neonskylt:

f ö r b j u d e t !

luft från lungor
vibrationer, knottrig hud
en svärtad, smärtsam passion

hemlighetsmakeri, hysteri, hyckleri,
hjärtats anarki?




Fri vers av orsak
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-07 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orsak
orsak