Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första på länge. För länge. Ringrostig är bara förnamnet.


Pansar

naglar penetrerar hud
flämtande av en besatthet

frusna lungors sång
kämpar
viskar, hopplöst frustande

luft

pulserande regnbågsfärgade ådror
lekande med vätskepärlornas
krossskador efter huvudstupafall

luft

skärvor av splitter
från det förflutna
i sprängfylld bröstkorg

bomhot i röda rummet

luft

rivande andetag
likt knivar
i ögonblick av evigheter
en eld brinner
där hjärtat skulle vara

jag gjuter min egen pansar."




Fri vers av orsak
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-17 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orsak
orsak