Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det rullar på

vaknar med en hopplös längtan
om förändring
gnuggar gruset ur ögonen
tvättar underlivet

det rullar på

en cigg och ett glas vatten
ruffsar om trasslet
med ännu mer hårprodukter

spyr upp vattnet
stressen är påtaglig nu
trampar för fulla muggar
och upptäcker att cykelkorgen
är full med löv, från förra hösten

du vet;
det rullar på


chill i soffan
rödtjut i ett alldeles för stort glas
man måste ju slappna av också






Fri vers av orsak
Läst 219 gånger
Publicerad 2014-01-17 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orsak
orsak