Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta vara superlativ!

Skittrevlig
Skitsmart
Skit sprids från dina läppar

Superstark
Supersnygg
Super ensam på en pub

Aspoppis
Asball
As blir vi alla, till sist



Så sluta tävla
sluta bräcka
du är du


..det räcker




Fri vers av Katastrofal
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-08 17:13



Bookmark and Share


    moggis
helt rätt
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Katastrofal
Katastrofal