Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn till låns...längs vägen

Dagarna som jag passerat
Längs vägen
Har varit många
Och så oändligt... långa
Nu vid vägens slut jag står
Jag visste hur den skulle se ut
Ändå...
Smärtan är så intensiv
Så jag inte ens kan stå rakt
Jag visste ju
Jag visste
Att dagen skulle komma
När vi inte skulle få ses något mer
Du far illa av min kärlek
Säger dom
Du far illa över min existens
Säger dom
Jag önskar jag finge backa
För att se om det finns någon genväg
Så... att jag skulle kunna förstå
Så... jag skulle kunna förklara för dig
Så... jag kunde få lindra din smärta inom dig
Då skulle vi inte behöva stå här längs vägen
På var sin sida
Med muren mellan oss
Med tårarna fallande på våra kinder
Av längtan
Till varann




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 866 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-08 18:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark skildring
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman