Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Give peace a chance?

Nu strider de med vapen

Och gapen

Över bränt landskap skallar

Och gevärsknallar

Ekar högt överallt

Sår salt

I sår

Hur mår

Vår värld kan man undra

Hör artilleriet dundra

Hur länge kan det pågå?

Hur länge ska vi inte ens orka se på?

Peace out!




Bunden vers (Rim) av micke ahlborg
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-08 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg