Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när svart inte är tillräckligt mörkt

När livet raseras, när ens rädslor blir sanna
När man trodde man var så långt ner man kunde och man hade fel
då är det svårt att se hoppet i framtiden...

När smärtan man redan bar var svagare än smärtan som väntade runt hörnet...
När det enda man önskar är att det ska gå fort
att tårarna ska ta slut så man kan börja le igen...




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-08 22:29



Bookmark and Share


  mickech
En mycket bra text om hur det faktiskt är. väl diktat
2011-04-09

  Mow Dean VIP
dystert.
berör mkt.
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria