Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland gör man saker man aldrig skulle göra annars


allt för att glömma dig



möblerar om på toaletten
skaffar åttiotre tatueringar
bygger snögubbar i sanden
rensar ogräs för nöjets skull
kletar tuggummi i knävecken
dricker kallt kaffe vid midnatt
skriver dikter om daggmaskar
äter raggmunkar med persilja
äter gravadlax till ljuvlig musik
målar väggarna med zinksalva
kedjeröker på mammas balkong
leker lejoninna i killarnas sovrum
kastar ägg och bananskal på bilar
äter jordgubbsglas med hallonsylt
springer på nattklubbar varje helg
använder ylletröja mitt i sommaren
åker tunnelbana till slutstationerna
rimmar rosa ramsor under paraplyet
dricker ättikssyra mot min halsbränna
har högläsning ur fantomen för farmor
snattar citronsyra och bugg på konsum
rider på en åsna och känner mig åksjuk
använder rakvatten för att vara rebellisk
springer naken i ösregnet genom parken
fantiserar om att gifta mig med en eskimå

allt för att glömma dig




Övriga genrer av rebekka
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-12-20 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka