Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

festival



poptrion dricker mjölk på scen
killen till vänster har panikångest
kärlek vid första ögonkastet
skriver magisk ölburkspoesi om sin
tuggummiflicka och deras kärlek
\"mina avsikter var barntillåtna\"
c möter min blick
betraktar och ler
min sommarklänning är för stor
går och lägger mig i tältet
drömmer om våra chokladfester
c öppnar tältet
känner en sval sommarbris
mot min nakna kropp
\"älskar dina fasta bröst\"
ännu ett spännande kärleksmöte
mjuka läppar utforskar nya platser
varma händer på förbjudna ställen
c somnar i min famn
våra händer sammanflätade
helgen är över
dags att åka hem till verkligheten
till sjaskiga fik och kallt kaffe




Övriga genrer av rebekka
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-12-20 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka