Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gillar ditt leende och ditt skratt, det du alltid har när jag tar av min hatt



fukta läpparna
i dag försov du dig igen
få alla att skratta
glöm inte paraplyet
du är charmig
jag är en ärthjärna
hittar inte orden
du möter min blick
jag smälter
hålla händer i smyg
tänka förbjudna tankar
älskar dina popsnören
spela gitarr
spela mystisk
du är den enda som förstår
när började alltid?
kan inte andas
när slutar aldrig?
jag äter ferraribilar
jag tänker på dig
du har en snygg jeanshäck
du glömde paraplyet




Övriga genrer av rebekka
Läst 482 gånger
Publicerad 2005-12-20 15:49



Bookmark and Share


  Fenomena
Jag gillar det. grymt bra! (:
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka