Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas blomma (2011)


Otvunget och skirt
så är mitt hjärtas blomma
ett liv i både ljus och skugga
ingen tvekan om det.

Jag såg utåt
men bildera är dom samma
så jag stannar här
då bilden är klar.

Jag älskar..

..kan inte ogöra det....




Fri vers av Järnkatten
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-09 20:01



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Njutbar läsning ...
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten