Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte enkelt eller tvärtom men i all enkelhet kan jag bjuda på mig själv och välkomna mina skrivarvänner.


I All Enkelhet

I all enkelhet

är du välkommen till

mitt hem

Ett hem i all enkelhet

ett hjärta ihop med tre till

bor under samma tak

Välkommen till vår enkla boning

Jag har inte många kakor

eller en massa dyra föremål

Hoppas du eller ni kan ta

det som vi har det

Det är med min innersta gästfrivänlighet

som en enkel:människa, kvinna, mamma, poetinna,

konstnärinna, demoninna och enkel person

jag bjuder in dig när du har lite

enkel tid över

I all enkelhet bjuder jag dig på ord

och lite skratt, fnatt och om vi sitter ner

eller står upp spelar väl ingen roll...

Vi kan väl ändå bland enkelhetens stund

leka ordlekar och samla på enkla rader

inför den enkla stunden som vi får

trots att tiden, den enkla bara går och går.




Fri vers av demonsson
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-09 21:21



Bookmark and Share


  aol
jag kommer det räcker med en slät kopp kaffe
bra skriftat
2011-04-09

    ej medlem längre
Tackar absolut ja till en sådan inbjudan i all enkelhet! Lite ord,skratt och enkla rader - mysigt!
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson