Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan sol

Glädjen över solens ankomst
överskuggades bara
av ett besök av min gode vän.
Lite matt och blek fortfarande
men bättring är på väg
enligt doktorn.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-10 14:59



Bookmark and Share


  aol
önskar allt gott , vad vore vi utan hälsa
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP