Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto. tk.




Tanka (mini)...

 

minipåskliljor

större än minimala

i solens strålar


de lockar likväl ögat

att se dem i makrolins

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 256 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-10 18:24



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Många av mina tidiga bloggvänner 2008 var trädgårdsbloggare
eftersom jag sysslar med kultur, och det är ju det om något

kultur är allt från Orson Welles till Yoghurt

nu blev det en aforism igen

Be well,
LPWJ
2011-04-11

    ej medlem längre
En härlig tanka, och en underbart vacker bild!



/Ann
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra