Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poem af Kærlighed

I mørkets hvide dyb
under et hvælv af gryning
der findes livets smykkeskrin
hvilende tid
gemte skatte blå........forglemigej.

Ydmyghedens diamant
hengivenhedens juvel.
Smykkeskrinet blev skabt
i mildt forelsket univers.

Perler af kærlighed!

I stjernenatten
når dagen gryr
ser jeg i mit smykkeskrin
minder
gemte skatte blå......forglemigej.

Diamanter
juveler
og en buket forglemigej
i livets smykkeskrin.

Perler af kærlighed
i poesi og musik.








Fri vers av Luciann Khan
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-10 19:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker dikt..
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Luciann Khan
Luciann Khan