Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när ett förut blir vackrare


Fånga dig!

jag fångade ögonblicket
för att se dina tårar

sjöng mig genom livet
för att krossas av verkligheten

så enkelt i sin helhet
att jag dog vid vår förnimmelse

såg himlen genom dina ögon
för att flyga genom tragedier

såg löften i din barm
för att jorden skulle överleva

medan enkelheten tog sitt liv vid ditt sköte

såg livet i dina ögon
för att njuta av alla färger

jag dog i dina armar för att vi skulle vara två

ljuvt är livet




Prosa av Max Poisé
Läst 521 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-04-10 22:58



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Så som gelècremè likt sminkspray osar denna rollontext kajalolja.
Makeuplacken lägger texten i hennapennans syrliga stift.
Puderparfymerade poesi.
2011-04-16

  Alva Johnsson VIP
Berör, fångar och målar livet.
Dina penseldrag är storslagna.
2011-04-15

  Jan Widströmer VIP
Cést la vie poetique ...
2011-04-15

  Mizza
Sorgsen och vacker, men så full av liv och djup. Berörande.
2011-04-12

    Roland Fröjd
Härlig och smått melankolisk. En ovanlig kombination som erövrar ett sparande från min sida!
2011-04-11

  TT
...härligt levande text...väl målade bilder...gillar!!!
2011-04-11

  Linda CH VIP
Bokmärker jag med....blev så tagen av dessa ord.
2011-04-11

  Mats Henricson
Bokmärker igen !
2011-04-11

  Mats Henricson
Lidelsefull brutalitet formar denna skrift, något av en "spegelbild" av den kalla och grymma omvärld som finns "där ute" !
2011-04-11

  Monika A Mirsch VIP
tvåsamhetens förunderliga dolda djup
fångas i dina ord
- för att nå vår gemenskap
och dess hemlighet
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé